IFAT Eurasia 2017 Katılımcı Görüşleri

01-Feb-2017

IFAT Eurasia 2017 Katılımcı Görüşleri

- soyisim sıralamasına göre alfabetik liste -

Denis Albayrak, Project Engineer, DANGO & DIENENTHAL Filtertechnik, Germany:

“Ziyaretçi kalitesi gerçekten çok yüksek! Orta Doğu’nun pek çok bölgesinden ziyaretçilerimiz oldu. IFAT Eurasia 2019 fuarına da kesinlikle katılacağız. IFAT fuarında olmak demek bizim için her zaman kendimizi evimizde gibi hissetmek demek.”

Aygün Akkoyun, Pazarlama ve İletişim Sorumlusu, Anadolu Flygt Pompa A.Ş.

Alanında lider marka IFAT Eurasia’ nın bu yıl da hakkıyla temsili ve profesyonelce düzenlenmesi sektörümüz adına bizi çok gururlandırdı. Fuarın İstanbul’da düzenlenmesi sayesinde fuarın enerjisi ve kalitesi de arttı. Firma faaliyet alanımızla ilgili profesyonel ziyaretçilerle buluştuğumuz için çok mutluyuz

Jordi Chiva, International Sales Executive, ESTRUAGUA, Spain:

“Avrasya pazarının önemi ve gelecek fırsatlarının şimdi daha da farkındayız. Şu an ya da gelecekte işimize yarayabilecek pek çok kontak kurduk. Bu fuara katılarak, hem markamızı tanıtma hem de müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi anlamamızı sağlayacak muhteşem bir fırsat yakaladık.”

Bryan Choi, Global Business Development Manager, Ecube, South Korea:

“IFAT Eurasia beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Sayısız etkili kontak kurduk. Pazarın derinliklerine inmek ve hiç tahmin etmediğimiz iletişim fırsatları yakalamak bizim için benzersizdi. 2019 fuarına da mutlaka katılacağız.”

Erkan Eraslan, Ortadoğu Satış Direktörü FORREC SRL

“Sektörümüze yakışan bir şekilde; tüketerek değil, yeniden can vererek bize ve doğaya manalı bir hatıra bıraktığınız için teşekkür ederiz.”

Wout Fransen, Sales Engineer, and Tuncay Özeren, Regional Sales Manager, Weir Minerals, The Netherlands:

“Sektöre yön veren en önemli isimler burada. Bu nedenle, IFAT Eurasia’ nın bir parçası olmak bizim için çok önemli. Yeni ürünümüzü Türk pazarına sunma fırsatı bulduğumuz bu fuarda çok pozitif kontaklar ve sonuçlar elde etmemiz bizim için büyük sürpriz oldu.”

Florian Geiger, Business Developer, Biolektra Group, Poland:

“Bioenerji konferansının önemine vurgu yapmak isterim. Bence çok faydalıydı. Bu endüstrinin önemli isimleriyle iletişim kurma şansı elde etmek benim açımdan çok değerliydi.”

İstanbul, Şubat 2017

Gökhan Hasan Gökmen, General Manager, Kärcher Servis Ticaret A.Ş. ,Turkey:

“Memnuniyetle vurgulamak isterim ki organizasyon kalitesi ve iş hacmi potansiyeli açısından baktığımızda bu fuarın yararı kesinlikle aşikar. Bu büyük prestij ve kaliteli ziyaretçi ilgisi beklentimizi fazlasıyla karşıladı.”

Özden Gözlüklü, Marketing Müdürü, HA-US Türkiye:

HA- US Türkiye olarak IFAT Eurasia 2015’e de katılım sağladık ve profesyonel ziyaretçilerin standımıza ilgilerinden dolayı başarılı bir fuar geçirdik. Bu yıl ise,

_    özellikle fuarın İstanbul’a taşınmasıyla birlikte IFAT Eurasia’ nın Avrasya pazarı için çok daha etkili bir fuar olduğunu gözlemliyoruz.

Christian Haas, Project Management/Sales, IFE Aufbereitungstechnik, Austria:

“Bir önceki seneyle karşılaştırıldığında müşterilerin ilgisi daha detaycı ve spesifikti. Çok fazla kişinin sektöre dahil olduğunu gözlemledik. Çok memnun kaldık.

Organizasyon ekibine çok teşekkür ediyoruz.”

Erhan Hakan, Country Sales and Business Development Manager, Putzmeister Solid Pumps, Turkey:

“IFAT Eurasia, bölgenin su ve atık su konularındaki en önemli ve büyük organizasyonu olduğunu bir kez daha kanıtladı. IFAT Eurasia’ nın sonuçları bizi çok tatmin etti. Hindistan, Fransa, İtalya, Irak gibi çok farklı ülkelerden kaliteli ziyaretçilerle buluştuk.”

Dr. Makram Ben Hamida, Project Manager Industry, Environment & Energy, German-Tunisian Chamber of Industry and Trade for Tunisian companies, Tunisia:

“Tunuslu şirketler için IFAT Eurasia muazzam bir öneme sahip. Kuzey Afrika bölgesini, Asya ve Avrupa ile birleştiren bu kadar kaliteli başka bir ihtisas fuarı sektörde yok.”

Rüdiger Heidebrecht, Head of Department Training and International Cooperation, DWA – German Association for Water, Wastewater and Waste, Germany:

“Alman ülke pavyonu olarak standımız yeni dizaynıyla başarılı bir şekilde kuruldu. 16 katılımcımız çeşitli ülkelerden gelen ziyaretçileriyle buluştu. DWA forumu çok kaliteli şekilde organize edildi ve dinleyiciler oldukça tatminliydi. Bu yıl ilki düzenlenen “University Challenge Eurasia” kurulan dört takımla beraber çok verimli geçti, 2019 fuarında da WILO Vakfı tarafından desteklenerek yapılacak ikinci University Challenge Eurasia’ yı organize etmeyi daha şimdiden planladık. Ayrıca fuarın Ankara’dan İstanbul’a taşınmasının çok doğru bir karar olduğunu belirtmek isterim.”

İSKİ - İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi

“İSKİ İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak katılım sağladığımız IFAT Eurasia Fuarı’ nda katılımcı ve ziyaretçi yoğunluğu çok güzel. Özellikle yurt dışından gelen ülkelerin fazlalığının, Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımına yeteri oranda katkı sağladığı kanaatindeyiz. Ayrıca fuar alanı tüm ziyaretçilerin neredeyse tüm stantları görebileceği şekilde organize edilmiş. Bu durumun tüm katılımcılar açısından çok pozitif bulunduğunu gözlemlemiş bulunmaktayız. İSKİ olarak fuar organizasyonundaki arkadaşların katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Verimli çalışmalarınızda başarılar dileriz.”

Ata Karhanli, Representative of Dosatron, boğaziçi endüstriyel, Turkey:

_    “Bu yıl ilk kez katıldığımız IFAT Eurasia şovu, bizi gerçekten çok memnun etti.

Sektördeki pek çok belediye ve kamu otoritesinin temsilcileriyle tanışma fırsatımız oldu.”

Prof. Dr. Günay Kocasoy, Head of KAKAD, the Turkish ISWA National

Committee on Solid Waste, and Professor at Boğaziçi University, Turkey: “IFAT Eurasia sadece bir konu üzerinde yoğunlaşmıyor, çevre teknolojilerini tüm yönleriyle kapsıyor. Fuarın öne çıkan özelliği ise kesinlikle fuarla eş zamanlı yürütülen bilimsel paneller ve sunumlar içeren konferans programı.”

Münüf Korkmaz, Sales Manager, Buss-SMS-Canzler, Germany:

“Özellikle atık yönetimi alanındaki ilgili ziyaretçi kitlesi bizi çok şaşırttı. IFAT Eurasia sayesinde ürünlerimizi Avrupa pazarına başarılı şekilde tanıtma fırsatı yakaladık.”

Erich Koßin, Sales Manager, atech innovations, Germany:

“Ürün lansmanlarımız çok başarılı geçti. Yetkili kişilerle kurduğumuz başarılı kontaklar arasında; üniversiteler, sistem entegratörleri, son kullanıcılar ve atık yağ endüstrisinden uzmanlar vardı. Oldukça verimli bir fuar deneyimi yaşadık.”

Matteo Molena, Business Development Manager, Sattler Ceno TOP-TEX, Austria:

“MMI Eurasia, katılımcı gecesi düzenlemek yerine doğanın korunmasına katkı sağladı ve Tema Vakfı İşbirliği ile bir hatıra ormanı projesi geliştirdi. Şahane bir girişim! Bizler sadece işimizi geliştirmek için değil aynı zamanda daha temiz bir dünya yaratmak için buradayız. Fuar organizatörünün de bu fikrin arkasında durarak bir adım atması çok güzel. Bunun bir parçası olduğumuz için çok gururluyuz.”

Melis Öner, Pazarlama Koordinatörü, Wilo Pompa Sistemleri AŞ

IFAT Eurasia Fuarı’nın çevre teknolojileri sektörüne değer katan önemli bir platform olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle 2015’ te olduğu gibi bu yıl da fuarda yerimizi aldık. Altyapı teknolojilerindeki yenilikçi ürünlerimizi sergilediğimiz standımız yoğun ilgi görerek fuarda çok ziyaret edilen standlar arasında yer aldı. Müşterilerimizle ve sektör profesyonelleriyle buluşarak Altyapı uygulamaları alanlarında fark

yaratan çözümlerimizi sektörle paylaştığımız IFAT Eurasia Fuarı bizim için oldukça başarılı geçti. Wilo’nun sektördeki etkisini görmek açısından da güzel bir fuar deneyimi yaşadık. Sektöre yön veren bu büyük buluşmaya önümüzdeki yıllarda da katılmayı planlıyoruz.”

Ulrich Steinacker, Sales Manager, Schütz Messtechnik, Germany:

“Bu fuara katılmadan önce Avrasya pazarının girmesi zor bir pazar olduğunu düşünüyorduk. Ama fuarın sonunda gördük ki zor değilmiş. Rusya, Kazakistan, Arap Körfezi çevresi, Tayland gibi ülkelerdeki yerli satıcılar ile programlanmış 14 gelecek iş toplantımız var. Özellikle Tayland sürpriz oldu! Tayland’dan bu pazara yeni giren ve ek iş kontakları yakalamak isteyen bir şirket yetkilisiyle güçlü bir kontak yakaladık. Bu platform kesinlikle çok iyi ve biz 2019 fuarında da buradayız.”

_    Tobias Steinhauser, Sales Manager, BHS-Sonthofen, Germany:

“IFAT Markası, profesyonellik ve kaliteyi temsil ediyor. Zaten biz sırf bu nedenle IFAT Türkiye’ye katıldık. Ve burası gerçekten beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı.”

Jan Talkenberger, Manager International Sales, BINDER, Germany:

Atıksu teknolojisi ürünlerimizin tanıtımı için IFAT çok iyi bir platform. Bu fuarda bir kez daha görmüş olduk ki, IFAT Eurasia çok sayıda kontak ve işe yarar iş fırsatları için en doğru platform.

Özgür UÇAŞ, Deniz Mühendislik Arıtma A. Ş.

2.si düzenlenen IFAT Eurasia 2017 Fuarı, IFAT marka değerini bir kez daha kanıtlamıştır. Hem katılımcı/ziyaretçi grubu, hem de fuar organizasyonu olarak sürekli kendini geliştirdiğini görmek mutluluk vericidir. Tüm organizasyon ekibine ilgi ve hassasiyet için Deniz Mühendislik adına teşekkürlerimizi sunarım.

Christine von Lonski, General Manager, German Water Partnership, Germany:

“Bu yıl ikincisi düzenlenen IFAT Eurasia fuarı beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Farklı ülkelerden gelen kaliteli ziyaretçi sayısı, bu ihtisas fuarının hem sektör için önemli olduğunu hem de dünya üzerinde kabul görmüş bir platform olduğunu bize gösterdi. Standımıza uğrayan uzman kişilerin yorumları ve forumun katkısı ile gelecek işbirlikleri için IFAT Eurasia’ nın doğru adres olduğunu gördük. 2019’daki üçüncü fuara katılmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz.”

Michael Zabelt, International Sales Manager, NETZSCH Pumpen & Systeme, Germany:

“2019’da kesinlikle yeniden burada olacağız!”

Pdf Download