IFAT Eurasia İstanbul’da

15-Nis-2016

Basın Açıklaması

IFAT Eurasia 2017, 2. Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı 16-18 Şubat 2017 tarihleri arasında IFM 9-10-11 nolu salonlarda açılacak.

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilecek fuar, 2015’ teki büyük başarısını çıtayı yükselterek sürdürüyor.

İlk IFAT Eurasia, Nisan 2015’te Congresium Ankara’da; 16 ülkeden toplam 362 çözüm sağlayıcısı, 63 ülkeden toplam 10.977 ziyaretçi ile sektöre başarılı bir giriş yapmıştı. Açılışını T.C. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’ nun yaptığı fuar, daha ilk senesinde bölgenin lider aktivitesi olma iddiasını kanıtladı.

Yüzde yüz doluluk oranı ile olağanüstü bir prömiyer yapan IFAT Eurasia 2015’te, oluşan talebe cevap verebilmek amacı ile fuara iki ay kala eklenen açık alana rağmen, bazı katılımcılara talep ettikleri m2 nin altında yer verildi.

IFAT Eurasia 2017; İstanbul Fuar Merkezi 9-10-11 nolu salonlarda kapılarını açacak. Ekonominin merkezi İstanbul, ulaşım olanaklarının çeşitliliği ile de yerli yabancı profesyonel ziyaretçiler için bir çekim merkezi oluşturacak.

2017 Şubat ayında organize edilecek etkinliğin, Messe München’ in Avrupa ve Asya’daki 6 iştiraki, 60 temsilcilik ofisi ile 90’ı aşan ülkeden uluslararası basın mecralarında tanıtımı yapılıyor.

Dünyanın lider çevre teknolojileri fuarı IFAT Münih’ in oluşturduğu IFAT ailesinde, IFAT Eurasia ile birlikte IE Expo (Shanghai) IE Expo (Guangzhou) IFAT Africa (Johannedburg, G. Afrika Cum.) ve IFAT India (Mumbai) yer alıyor.

Tüm detaylar ve sorularınız için;

Namık Sarıgöl, IFAT Eurasia Proje Müdürü

sarigol@mmi-eurasia.com